News header image

Nieuws

Aanleg eerste geveltuintjes in de Raadhuisstraat

Geveltuintjes zijn een duurzame oplossing om sfeer te creëren in de straat. In oktober worden de eerste geveltuintjes in de Raadhuisstraat aangelegd. Bregje Kruis en Martine van Dommele zijn de kartrekkers van dit project.

Roospas bestaat 2 jaar

In september 2020 bestaat de Roospas twee jaar. Meer dan 18.000 mensen hebben een Roospas op zak.

Samantha van Rooij en Rob de Jong nemen afscheid van de binnenstad

Op woensdag 8 juli 2020 namen Samantha van Rooij en Rob de Jong, tijdens een afscheidsborrel met stakeholders en ondernemers, officieel afscheid van de binnenstad.

Roosendaal komt weer tot bloei!

Deze zomer hebben Roosendaal Citymarketing, VVV Roosendaal, Bureau Binnenstad en de gemeente Roosendaal de handen ineen geslagen voor een zomercampagne om mensen te inspireren de eigen stad en omgeving te ontdekken.

Bravis Ziekenhuis bedankt medewerkers met Roos Cadeaukaart

Alle medewerkers van het Bravis ziekenhuis ontvingen in juni een cadeaupas als dank voor hun inzet. Het ziekenhuis koos bewust voor een lokale cadeaukaart om daarmee ondernemers te ondersteunen.

Roosendaal in de 1,5 meter economie

Samen hebben we de uitbraak van het coronavirus ingeperkt. Nu breekt de tijd aan om langzaam weer kleine stappen vooruit te zetten. Maar hoe richten we de anderhalve meter economie zo efficiënt mogelijk in?

Maak kennis met de nieuwe binnenstadsdirectie

Ad Dekkers en Saskia Nieuwesteeg zijn door het binnenstadsbestuur aangesteld als de nieuwe binnenstadsdirectie.

Bundelen van krachten gebiedsgerichte aanpak

De gemeenten Rotterdam, Bodegraven-Reeuwijk, Roosendaal en de Stadsregio Parkstad Limburg gaan de samenwerking aan binnen de Transformatietafel Gebiedsgerichte Aanpak.

Internationaal gezelschap op excursie in Roosendaal

Met een warm welkom van wethouder Cees lok in zes verschillende talen werd een internationale gezelschap op 18 november meegenomen in de ontwikkelingen van Roosendaal.