News header image

Nieuws

Roosendaal blijft in ontwikkeling

Maar liefst 13.500 vierkante meter vastgoed in het centrum van Gemeente Roosendaal wordt de komende jaren herontwikkeld.

Officemanager gezocht

Wij zijn op zoek naar een ondernemende en proactieve officemanager ter ondersteuning van onze organisatie.

Een ambitieuze werkagenda voor 2023

Met gepaste trots kijken we terug op een jaar waarbij we nieuwe bruggen hebben mogen slaan binnen de Roosendaalse binnenstad. Een jaar wat begon met een achterstand, waarin we de strikte coronaregels achter ons mochten laten, maar waarin we meer dan ooit hebben geleerd dat we er moeten zijn voor onze buurman.

Roosendaal en provincie slaan handen ineen

Stadsoevers, Vlietpark, de Spoorstraatzone, het Historische Centrum, Het Cultuurkwartier, het Winkelkwartier en de Laan van Brabant. In al deze gebieden staan de komende jaren volop ontwikkelingen op de planning.

Roosendaalse aanpak tegen winkelleegstand is succesvol

Het centrum van Roosendaal is dé plek van Nederland waar het afgelopen jaar de meeste lege winkels uit de voorraad zijn gehaald. Dat blijkt uit een rapport van onderzoeksbureau Locatus dat vandaag is verschenen.

Ruim 2 miljoen euro voor herstructurering winkelgebied rond Dr. Brabersstraat.

De gemeente Roosendaal ontvangt een financiële bijdrage van ruim 2 miljoen euro voor het herstructureren van het winkelgebied rondom de Dr. Brabersstraat.

Van een saai parkeerterrein naar een groene oase: Stadstuin Van Hasselt is geopend

Met de dinsdagmiddag officieel geopende Stadstuin Van Hasselt heeft Roosendaal midden in het centrum een unieke oase van rust, groen en cultuur gekregen.

Wonen in de binnenstad: 171 appartementen op locatie voormalig V&D-pand

Het voormalige V&D-pand aan het Roselaarplein in Roosendaal moet, als alles meezit, in het tweede kwartaal van 2023 tegen de grond gaan.

Gezocht: officemanager (parttime)

Bureau Binnenstad Roosendaal is namens het bestuur van de Binnenstad Roosendaal B.V. verantwoordelijk voor de integrale ontwikkeling en aanpak van de binnenstad. Binnen de Roosendaal Binnenstad BV werken de gemeente Roosendaal, vastgoedeigenaren, ondernemers, bewoners, cultuurorganisaties en citymarketing samen onder de naam ‘Hart voor de Binnenstad’.