header image
2 juli 2020

Roosendaal komt weer tot bloei!

Deze zomer hebben Roosendaal Citymarketing, VVV Roosendaal, Bureau Binnenstad en de gemeente Roosendaal de handen ineen geslagen voor een zomercampagne om mensen te inspireren de eigen stad en omgeving (opnieuw) te ontdekken en de lokale economie te stimuleren.

‘Roosendaal komt weer tot bloei’ is het centrale thema in de campagne. Geniet van de opkomende zon, de stad en dorpen die ontwaken, de gezellige terrassen en de unieke plekjes waar je de zomer op jouw manier beleeft. In de tuin, het park, de prachtige natuur of de stad: Roosendaal is er voor jou.

Op de website www.bezoek-roosendaal.nl staan diverse tips en inspiratieblogs. Over dé hotspots van deze zomer, de leukste picknickplekken, de mooiste fietsroutes, de tofste activiteiten en nog veel meer. De website wordt continu aangevuld met activiteiten en artikelen, zeker nu er vanaf 1 juli weer meer ‘mag’.

Onderstaande moodfilm is gemaakt ter inspiratie om op ontdekkingstocht te gaan in eigen stad. Om zo trots aan te wakkeren voor de stad en er op een verantwoorde manier op uit te gaan.