header image
8 juli 2021

Gezocht projectleider marketing & communicatie

In de binnenstad van Roosendaal werken gemeente, vastgoedeigenaren, ondernemers, bewoners, cultuurorganisaties en citymarketing samen en maken de binnenstad beter, mooier en aantrekkelijker. Bureau Binnenstad geeft invulling en coördineert projecten die hier een bijdrage aan leveren.

Om invulling te geven aan de marketing, communicatie en promotie is Bureau Binnenstad op zoek naar een projectleider met een hands-on mentaliteit. Hij of zij gaat werken in een team van zelfstandig adviseurs die gezamenlijk een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de Roosendaalse binnenstad.

Opdrachtbeschrijving

De projectleider coördineert de uitvoering van de promotie van de binnenstad en de communicatie met stakeholders. Is verantwoordelijk voor de promotie en afstemming met ondernemers rondom het spaarprogramma ROOS24 en geeft advies en invulling aan de communicatie van binnenstadsvereniging Collectief Roosendaal. Bewaakt het budget, coördineert en stuurt externe leveranciers aan en garandeert de geleverde kwaliteit. Daarnaast is de projectleider werkzaam als redacteur en verantwoordelijk voor de invulling van de websites van Collectief Roosendaal en Hart voor de binnenstad en publicaties op Chainels (de intranetomgeving van de binnenstad).

Gevraagd

Gezocht wordt naar een zelfstandig werkende projectleider. Minimaal hbo-niveau, bij voorkeur marketing en/of communicatie. Je weet de verbinding te maken met ondernemers. Daarnaast ben je in staat op verschillende niveaus te acteren, zelf acties uit te zetten en prioriteiten te stellen. Je hebt kennis van en ervaring met sociale media, internet en apps en hebt inzicht in de toepassingsmogelijkheden. Ervaring met projectmanagement en affiniteit met de ontwikkeling van binnensteden is wenselijk. Je bent een uitstekende gesprekspartner op alle niveaus, hebt een flexibele instelling en bent bereid om buiten kantooruren te werken. Bij voorkeur ben je woonachtig in Roosendaal.

Geboden

Geboden wordt een freelance opdracht voor 20 uur per week per medio juli/augustus 2021 voor een periode van 6 maanden (tot 31 december 2021) met de mogelijkheid tot verlenging.

Reageren

Geïnteresseerden in deze opdracht kunnen een motivatie met Curriculum Vitae mailen naar Ad Dekkers, ad@binnenstadroosendaal.nl. De sluitingsdatum voor deze opdracht is zondag 8 augustus 2021.

Op deze website vind je meer informatie over de organisatie en de projecten.