header image
7 oktober 2019

Naast Roospas nu ook een Roos Cadeaukaart

De Roos Cadeaukaart is in 2019 geïntroduceerd in de binnenstad van Roosendaal. De komende maanden, in aanloop naar de feestdagen, wordt de cadeaukaart nadrukkelijker onder de aandacht gebracht. Wat maakt deze kaart uniek? Samantha van Rooij van de binnenstadsdirectie en Marco van der Horst van VanderHorst Hairstylers geven een toelichting.

De allerleukste cadeaukaart

“Een cadeaukaart die je kunt inwisselen bij 60 winkels en horecazaken in de binnenstad van Roosendaal. Alleen dat is al uniek want er is geen andere cadeaukaart waarmee dat bij zoveel zaken kan. De Roos Cadeaukaart is bedoeld voor mensen die binding hebben met de binnenstad van Roosendaal omdat ze hier wonen, werken of regelmatig komen. De cadeaukaart kunnen zij inwisselen bij vertrouwde zaken maar ook bij winkels of horecazaken waar ze misschien nog nooit zijn geweest. De komende periode wordt de cadeaukaart breed onder de aandacht gebracht. Zo ontvangen bedrijven, die gevestigd zijn in Roosendaal, deze maand een mailing. Voor consumenten start de komende maand een (online) campagne waarin de Roos Cadeaukaart wordt gepositioneerd als ‘De allerleukste cadeaukaart van de binnenstad’. De ondernemers die deelnemen aan ROOS24 zijn enthousiast. De Roos Cadeaukaart is een mooie aanvulling op de Roospas en biedt hen veel meerwaarde. Ons doel is om met alle activiteiten van ROOS24 de aantrekkingskracht van de binnenstad te vergroten”, aldus Samantha van Rooy van de binnenstadsdirectie.

Marco van der Horst van VanderHorst Hairstylers is sinds de start van ROOS24 nauw betrokken bij o.a. de lancering van de Roospas en deze Roos Cadeaukaart. “Een cadeaukaart van de Roosendaalse binnenstad, ik ben er van overtuigd dat veel mensen deze kaart gaan aanschaffen. Je kan er bij heel veel zaken mee terecht en het is een origineel cadeau. Bovendien draag je met de Roos Cadeaukaart indirect bij aan een bruisende binnenstad. Mijn medewerkers ontvangen de cadeaukaart inmiddels op hun verjaardag. De reacties zijn heel positief. Sinds kort zijn we ook verkooppunt. Ik zie het echt als een toegevoegde waarde voor de deelname aan ROOS24.”

ROOS24

De Roos Cadeaukaart is een initiatief van Smart City Roosendaal B.V. waarin de gemeente Roosendaal, ondernemers in de binnenstad en vastgoedeigenaren participeren. De cadeaukaart is een kaart, ter grote van een bankpas, waarop een geldbedrag staat. De waarde van de kaart bepaalt de koper zelf bij de aanschaf. De ontvanger kan de cadeaukaart besteden bij circa 60 winkels en horecazaken die deelnemen aan ROOS24. Je kunt het gedrag in één keer uitgeven of in delen. De cadeaukaart is op dit moment verkrijgbaar bij HEMA, Caffè Dono, VanderHorst Hairstylers, Phone House Roosendaal, Ellen Juwelier en Gommeren Woninginrichting. Het aantal verkooppunten zal de komende maanden toenemen.

Wil je meer weten over de Roos Cadeaukaart kijk dan op www.roos24.nl/cadeaukaart/ of stuur een e-mail naar support@roos24.nl.