header image
30 augustus 2018

Feestelijke lancering ROOS24: spaarprogramma binnenstad

Het is zover: zaterdag 1 september om 10.30 uur is de feestelijke lancering van ROOS24, het spaarprogramma van de binnenstad. De grote blauwe ‘Dit is…’ doos op de Nieuwe Markt is niet te missen, tijdens de lancering wordt bekend gemaakt wat ROOS24 precies inhoudt en wat je er als bezoeker van de stad aan hebt.

En dat is veel! ROOS24 is een uniek spaarprogramma voor iedereen die binding heeft met de Roosendaalse binnenstad. In het winkelhart van de stad barst het van de mooie speciaalzaken, gezellige horecagelegenheden en unieke kledingwinkels. Om als lokale middenstand nog meer te bereiken, hebben winkeliers en horecaondernemers samen met de gemeente, vastgoedeigenaren en parkeerbeheer de handen ineengeslagen. Resultaat? Het ROOS24 spaarprogramma. Daarmee wordt winkelen en parkeren in Roosendaal voortaan nóg leuker!

De grote blauwe doos op de Nieuwe Markt staat centraal tijdens de lancering. Diverse Roosendalers komen aan het woord en er zijn diverse muzikale optredens. ROOS24 nodigt iedereen die bij de ontwikkeling betrokken is geweest, alle ondernemers die deelnemen en natuurlijk inwoners en ondernemers die er meer over willen weten dan ook van harte uit. Na de lancering om 11.30 uur worden de eerste Roospassen uitgereikt en kunnen de aanwezigen direct gaan winkelen (en sparen) bij de aangesloten winkels en horeca.

De eerste Roospassen worden na de lancering om 11:30 uur uitgereikt. Daar kun je meteen mee gaan winkelen (en sparen) bij de aangesloten winkels en horeca. Dit zijn er al meer dan 50! Het hele weekend loopt het promotieteam van ROOS24 door de binnenstad waarbij je een Roospas kunt krijgen en je direct kunt registreren.

Extra voordeel: iedereen die zaterdag 1 en zondag 2 september de Roospas activeert, ontvangt gratis 200 punten. Daarnaast zijn er 100 Roospassen waarop al 2500 punten staan!

Kortom, ROOS24 is voor de shopper, voor de lekkerbek, voor de parkeerder, voor de genieter, voor de verleider, voor de klusser! ROOS24 is er voor iedereen die binding heeft met de Roosendaalse binnenstad.

Tot zaterdag 1 september om 10.30 uur op de Nieuwe Markt in Roosendaal!

Zie ook Roosendaal24