header image
3 mei 2019

24/7 pakketjes ontvangen, verzenden en retourneren

Dagelijks worden duizenden pakketten verstuurd naar consumenten en bedrijven. Om het proces van ontvangen, verzenden en retourneren eenvoudiger en sneller te maken, introduceerde de organisatie De Buren onbemande afhaallocaties. Sinds oktober 2018 kunnen ook inwoners en ondernemers in de Binnenstad van Roosendaal hier gebruik van maken. De blauwe kluisjeswand is geplaatst op een centrale locatie in de parkeergarage op de Nieuwe Markt. Doel is om met de nieuwe flexibele manier van pakketbezorging gebruikers meer gemak te bieden.

Het werkt heel simpel: Als je een online aankoop doet, selecteer je het afhaalpunt van De Buren in Roosendaal. Je ontvangt een afhaalbericht via email of sms zodra jouw pakket in een kluis ligt. Je haalt je pakket gratis uit de kluis op zodra het jou uitkomt. Naast het ontvangen van een pakket, kun je op deze wijze ook een pakket verzenden of retourneren.

Flexibel, eenvoudig en altijd bereikbaar

De parkeergarage is 24 uur per dag geopend dus je kunt je pakket altijd ophalen. Bovendien betaal je geen (parkeer)kosten als je binnen een kwartier de garage uitrijdt. Deze innovatieve service is flexibel en sluit goed aan bij de behoefte van zowel inwoners, als ondernemers in de binnenstad van Roosendaal. Met de locker van De Buren hoeven zij niet langer in de rij te staan om postpakketten te ontvangen, retourneren en verzenden.

Kijk voor meer informatie op de website van De Buren